Skip to content Skip to footer

Όροι Χρήσης

Online Κράτηση – Ενοικίαση

Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα της ιστοσελίδας για να πραγματοποιήσετε την κράτησης σας.

 • Συμπληρώστε προσεκτικά τα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Συνιστάται να μας γνωστοποιήσετε τον αριθμό πτήσης σας, για να μπορέσουμε να λάβουμε υπόψη μας μια τυχόν καθυστέρησή σας.
 • Η χρησιμοποίηση των προσωπικών δεδομένων, πραγματοποιείται σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και χρησιμοποιείται μόνο για την διαδικασία σύναψης συμβολαίου ενοικίασης.
Δίπλωμα – Ηλικία Οδηγών


Ο κύριος οδηγός και ο δεύτερος οδηγός( δεύτερος οδηγός συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης εφόσον αναγραφεί στο συμβόλαιο, από την έναρξη της ενοικίασης) θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών (ανώτατο όριο ηλικίας είναι τα 75 έτη), να κατέχουν δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον 1 έτος, το οποίο θα πρέπει να το παρουσιάσουν κατά την έναρξη της ενοικίασης.

Επίσης θα πρέπει να παρουσιάσουν μια έγκυρη ταυτότητα ή διαβατήριο.
Όλα τα έγγραφα θα πρέπει να είναι γνήσια.

Αν ο πελάτης δεν φέρει μαζί του ένα από αυτά τα έγγραφα, ή κάποιο από αυτά είναι άκυρο ή μη γνήσιο, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η ενοικίαση.

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της μίσθωσης γίνεται είτε με μετρητά , είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα , είτε με τραπεζική κατάθεση. Σε περίπτωση πληρωμής με μετρητά είναι απαραίτητη η καταβολή εγγύησης (μετρητά) ή εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα , τότε αναγράφεται στο συμβόλαιο ο πλήρης αριθμός της πιστωτικής κάρτας από την οποία δεν δεσμεύεται κάποιο ποσό παρά μόνο εάν ο ενοικιαστής παραβεί τους όρους συμφωνίας που αναγράφονται στο συμβόλαιο . Η easy2rent σας προσφέρει την δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα. Προϋποθέσεις: Πρέπει να αγοράσετε την Full Extra ΑΣΦΑΛΕΙΑ F.D.W+W.U.G+T.P. & Ο Οδηγός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα και επιλέξετε ασφάλεια C.D.W., θα πρέπει να καταβάλετε χρηματική εγγύηση κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, ανάλογα με το μοντέλο που έχετε επιλέξει.

Κατηγορία Αυτοκινήτου

Η κράτηση και ενοικίαση ενός οχήματος ισχύει πάντα για την συγκεκριμένη κατηγορία του αυτοκινήτου που επιλέξατε όχι για έναν συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου.

Οι εικόνες της ιστοσελίδας εξυπηρετούν ως παραδείγματα για το μέγεθος και την αποδοτικότητα της κάθε κατηγορίας οχημάτων.

Σε περίπτωση που μια κατηγορία οχημάτων δεν είναι διαθέσιμη, η EASY2RENT θα σας διαθέσει ένα όχημα ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας, χωρίς επιπλέον χρέωση

Πρόσθετες χρεώσεις

Ο Μισθωτής θα καταβάλει στην EASY2RENT κατά την λήξη της μίσθωσης, εκτός αν συμφωνήθηκε διαφορετικά, τα παρακάτω ποσά:

 • Χρέωση χιλιομέτρων: (για κράτηση μικρότερη των 3 ημερών) άνω των 150 χλμ ημερησίως χρέωση 0,10 €/χλμ (για τις κατηγορίες A,Β,C,D,VAN) και 0,15 €/χλμ (για τις κατηγορίες SUV, G 9ΘΕΣΙΑ). Μετά τη 3η μέρα ελεύθερα χιλιόμετρα
  Καύσιμα: Το όχημα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμου που παραδόθηκε.
 • Απώλεια ή καταστροφή κλειδιού: Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής κλειδιού, ο μισθωτής θα πρέπει να καταβάλει 150€
  Τροχαίες παραβάσεις: ο Μισθωτής αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν παραβάσεις & υποχρεούται να εξοφλήσει τις όποιες οφειλές στις αρμόδιες υπηρεσίες. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρεωθεί το ποσό της παράβασης συν 20€ για την διαχείριση της πληρωμής του.
 • Καθαρισμός οχήματος: ο μισθωτής επιστρέφει το όχημα καθαρό και έτοιμο προς έλεγχο παράδοσης, διαφορετικά υπάρχει χρέωση 15€. Σε περίπτωση που επιστραφεί με λεκέδες που απαιτούν ειδικό καθαρισμό, ο μισθωτής επιβαρύνεται με 80€.
 • Παράδοση/παραλαβή: υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης ή παραλαβής του οχήματος πέραν των προκαθορισμένων (που παρέχει ΔΩΡΕΑΝ η EASY2RENT). Το κόστος συμφωνείται πριν την υπογραφή του μισθωτηρίου
 • Αργίες: Επιπλέον χρέωση 20€ για κρατήσεις Κυριακές ή και εθνικές και τοπικές αργίες. Αυτή η πρόσθετη χρέωση ενδέχεται να μην εμφανιστεί στο τελευταίο στάδιο της κράτησης και θα χρεωθείτε για αυτήν κατά την παραλαβή ή την παράδοση του οχήματος. H Κυριακάτικη χρέωση αθροίζεται στη χρέωση αργιών.
Παράδοση – Παραλαβή

Η παράδοση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πραγματοποιείται στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Οι ώρες λειτουργίας μας είναι από τις 8:00 ως τις 21:00.

Ωστόσο η παράδοση και παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το 24ωρο, με επιβάρυνση 20,00€ για τις ώρες εκτός λειτουργίας.

Ακύρωση Κράτησης
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος . Η ακύρωση της κράτησης γίνεται είτε ηλεκτρονικά στο info@easy2rent.gr είτε καλώντας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.
Ασφάλεια

Τα οχήματα της EASY2RENTείναι ασφαλισμένα για αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Στον μισθωτή δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει μια από τις παρακάτω ασφαλιστικές καλύψεις, με ημερήσια επιβάρυνση ανάλογα της κατηγορίας του οχήματος:

Τα οχήματα της EASY2RENTείναι ασφαλισμένα για αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Στον μισθωτή δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει μια από τις παρακάτω ασφαλιστικές καλύψεις, με ημερήσια επιβάρυνση ανάλογα της κατηγορίας του οχήματος:

Α) Μικτή Ασφάλεια (C.D.W. – T.P.) με απαλλαγή ευθύνης ζημιών (με συμμετοχή μισθωτή). Σε κάθε ατύχημα ή σε περίπτωση κλοπής-φωτιάς του οχήματος της EASY2RENT που φέρει ευθύνη ο μισθωτής υποχρεούται να καλύψει το κόστος αποκατάστασης των ζημιών του οχήματος , με ποσό (ανάλογο της κατηγορίας) που αναγράφεται στην εμπρός σελίδα του παρόντος

Β) Full Ασφάλεια (F.D.W. – T.P.)μερικής απαλλαγής ευθύνης ζημιών (χωρίς συμμετοχή μισθωτή) . Εάν επιλέξει ο μισθωτής την FDW-TP τότε απαλλάσσεται από την ανωτέρω συμβατική συμμετοχή του στην αποκατάσταση των ζημιών του οχήματος καταβάλλοντας  ποσό ανάλογο της κατηγορίας, που αναγράφεται στην εμπρός σελίδα του παρόντος . Στην συγκεκριμένη κάλυψη δεν περιλαμβάνονται οι περιπτώσεις κλοπής-πυρός, ζημίες στο κάτω μέρος του οχήματος, στους τροχούς, απώλεια κλειδιών, κάψιμο καθισμάτων, οποιαδήποτε απώλεια εξαρτήματος και θραύση κρυστάλλων.

Γ) Full Extra Ασφάλεια (F.D.W. + W.U.G. + T.P.) με μηδενική απαλλαγή (μηδενική συμμετοχή μισθωτή). Εάν επιλέξει ο μισθωτής την FDW+WUG+TP τότε απαλλάσσεται για τις ζημίες σε περιπτώσεις κλοπής-πυρός, ζημίες στο κάτω μέρος του οχήματος, στους τροχούς, απώλεια κλειδιών, κάψιμο καθισμάτων, οποιαδήποτε απώλεια εξαρτήματος και θραύση κρυστάλλων καταβάλλοντας  ποσό ανάλογο της κατηγορίας, που αναγράφεται στην εμπρός σελίδα του παρόντος.

Καμία ασφαλιστική κάλυψη ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ : για ατυχήματα που προκλήθηκαν από οδηγό μη δηλωμένο στο μισθωτήριο, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών ουσιών, για ζημίες που προκλήθηκαν από οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, για απώλεια προσωπικών αντικειμένων εντός του οχήματος, κατά τη μεταφορά του οχήματος με πλοίο και κατά την παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αντικατάσταση Αυτοκινήτου
Σε περιπτώσεις ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης γίνεται αντικατάσταση οχήματος στην έδρα μας ή στο Αεροδρόμιο Μακεδονία εντός 48 ωρών την περίοδο από 10/09 έως 10/06 ή εντός 72 ωρών την περίοδο από 11/6 έως 09/09.